Vanaf zondag 16 januari 2011 gaat er een Hindi cursus van start

Hare Krsna,
 
Vanaf zondag 16 januari 2011 gaat er een Hindi cursus van start in de Audarya Dhaam tempel. HG Sundar Govinda das prabhu zal de cursus verzorgen. Prabhuji is een expert in het verzorgen van lezingen in het hindi en vertalingen van ned-naar hindi en vice versa.
 
Hindi is de belangrijkste taal van India en wordt wereldwijd door ongeveer 450 miljoen mensen gesproken. Hindi is een zeer expressieve taal, dit is ontstaan uit het Sanskriet.
Met de kennis uit de beginners-cursus Hindi is het voor u al snel mogelijk om gesprekken te voeren in het Hindi. De nadruk ligt niet op grammatica en woordenlijsten maar op spreekvaardigheid. Met deze unieke cursus leert u snel en goed de taal spreken. Het is plezierig als u zich in uw vakantieland India goed verstaanbaar kunt maken en vooral elkaar kunt verstaan en begrijpen.
 
Deze cursus is voor iedereen bestemd, voor jong en oud. Dus wilt u graag aan deelnemen dan kunt u zich aanmelden per email  sundargovinda.bcs@gmail.com of telefonisch 06 – 2390 6781. Ook voor vragen omtrent de cursus kunt u zich tot hem wenden.
 
Start; zondag 16 januari 2011
Tijd; 14.00 uur – 16.00 uur
Kosten; deelname is gratis, er wordt alleen een vergoeding gevraagd voor de lesmateriaal.
Locatie; Audarya Dhaam tempel, Schiekade 99 c, Rotterdam
 
 
Hare Krsna,
your servant, Rasalila devi dasi