Ratha Yatra Rotterdam op zaterdag 26 september 2009..

[stextbox id=”info” caption=”Belangrijke mededeling!”]

De definitieve datum voor het Ratha Yatra van Rotterdam is bekend, noteer deze alvast in uw agenda. Reserveer deze dag om Sri Jaganatha, Sri Baladeva en Sri Subhadra Devi te begroeten in het hartje van Rotterdam. Info op flyer etc. volgen nog. Wilt u ook de Deitis plezieren geef dan uw zelf alvast op bij Narayani mata op tel.nr: 06-81621277 of stuur een email naar info@audaryadhaam.com

De Ratha Yatra in Rotterdam is op zaterdag 26 September 2009.

U kunt ook de Ratha Yatra financieel sponseren, kijk aub onder “contact” op de website voor meer info. Hier kunt u naar toe om meer informatie op te vragen en het donatie formulier in te vullen voor een eenmalige donatie voor de Ratha Yatra of voor een blijvende donateur voor het goede doel. Volg de aanwijzingen op de formulier.

Hare Krsna!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: