A.s. zaterdag 7 aug. verzorgt HG Maha Prasad das de lezing

Radhe Radhe, beste vrienden,

A.s. zaterdag verzorgt HG Maha Prasad das de lezing. Prabhuji komt uit Vrindavan en vele van ons kennen hem uiteraard van een aantal jaar geleden. Tussen 2004 en 2005 heeft prabhu tijdelijk seva verricht voor Sri Sri Panca Tattva in de Audarya Dhaam temple. Op 16 mei 2010 is Maha Prasad das in het huwelijk getreden met Sabitrie devi dasi ( bhaktin Shanti), reeds in India geinitieerd door HH Radha Govinda Swami. De lezingen van prabhu zijn altijd in the mood of Vraj Dhaam, dus mis dit absoluut niet. Hij zal in het hindi spreken. De lezing zal vertaald worden van Hindi naar het Nederlands door Sundar Govinda das (BCS).

Het programma ziet er als volgt uit;

17.00 uur Tulsi en Guru puja

17.30 uur Lezing door HG Maha Prasad das (RGS)

18.30 uur Gaura Aarti

19.15 uur Prasadam


Radhe Radhe en graag tot zaterdag.

your servant, Rasalila devi dasi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: