Foto impressie 21 juni met ZH Lokanath Maharaj…

Wat was het toch fijn om HH Lokanath Maharaj in ons midden te hebben. Zijn lezing en kirtan was een en al nectar. Door zijn verschijning was het een speciaal zondagsfeest geworden. HG Vaiyasakhi das heeft ons ook enorm verrast door zijn komst. Zijn kirtan heeft vele toegewijden laten bewegen. Het is zeer zeldzaam dat we twee discipelen van Srila Prabhupada op één zondagsfeest mogen ontvangen in de Audarya Dhaam. Dit is werkelijk de genade van His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Srila Prabhupada.

Hierboven ziet u een foto impressie van het zondagsfeest 21 juni met HH Lokanath Maharaj en HG Vaiyasakhi das…ki Jai!!!

Foto’s met dank aan Bhakta Robby en Rasa Lila devi dasi. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Bhakta Jayant Ramdas (webmaster). Hij is momenteel in Suriname en verricht vanuit daar zijn webactiviteiten voor Audarya Dhaam. Prabhuji, heel hartelijk bedankt voor je inspanning. Hari hari bol namens de toegewijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: