Ram Navami foto’s Krsna Balaram Mandir Vrindavan

Radhe Radhe,
Dandavat pranams. Srila Prabhupada ki Jaya !
Sri Sri Guru Gauranga Jayatah !

Sri Ram navami maha -mahotsava ki Jaya !

Mangal arti werd geleidt door ZH Lokanath Swami en ook de Nrsimha gebeden. Vervolgens de bekendmakingen voor het programma overzicht voor Rama Navami viering. Guru Puja om 7.15 Am in de tempel courtyard en om 7.45 darshan arti, Their Lordships hadden nieuwe outfits aan.
Om 8.00 Am werd er een video( Following Srila Prabhupada series, DVD 8) afgespeeld ivm de Deity installatie tijdens de opening van de Krishna Balaram mandir , Ramvami 1975 en daarna sprak ZH Lokanath Swami zijn herinneringen uit, Maharaja was persoonlijk aanwezig tijdens de opening.
Vervolgens sprak Daivi Sakti mataji en nog aantal andere senior toegewijden en toen was het tijd voor simultaan abhishek van Gaura Nitai, Krishna Balaram en Radha Shyamsundar Lalita Vishaka. Om 4.30 PM is er darshan van Their Lordships in Hin flower outfit.

Dasdasanudas,
Ananda Jita das

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: