Eerste koe gedoneerd aan ISKCON Suriname

Paramaribo, 14 November 2009
Jaya Sri Sri Radha Gopala ! Sri Sri Radha Govinda ki Jaya !

“Namo Brahmanya Devaya Go Brahmana hitaya ca
jagad dhitaya Krsnaya Govindaya namo namah”

” Ik breng steeds opnieuw mijn eerbetuigingen aan heer Krishna, die altijd vereerd wordt door bevoegde brahmanen, die Hem zeer dierbaar zijn. Krishna is altijd bezorgd over het welzijn van koeien, de Brahmanen en het hele universum en Hij is een bron van plezier voor de koeien, het land en de zintuigen.”

De eerste koe (vaars) , kleur lichtbruin(zie foto), ongeveer een jaar oud is vandaag
14 November 2009 gedoneerd aan ISKCON Suriname door Fam. Sital R. Vanmorgen omstreeks 10:30 am zijn we (Janakinath Prabhu, Ananda Jita Das, Bhakta Suraj Chitan en Bhakta Madhusudan de koe gaan ophalen met een aanhang wagen die Bh. Suraj geregeld had. De koe is genoemd ” Radhe”. Radhe is ondergebracht in de weiland van Fam. Chitan te Saramacca (Maho projekt) die zorg zal dragen voor haar. Hierbij willen wij de Fam. Sital hartelijk dank zeggen voor de Go-daan. Ook vergeten wij Bhakta Ram niet die als tussenpersoon heeft gezorgd en inspiratie voor de Go-daan aan de Hare Krishna Tempel.
Bhakta Chitan Suraj wordt ook hartelijk bedankt voor zijn assistentie en hulp bij de transport van Radhe van de Hendrikstraat 181 richting Saramacca.We hopen in de toekomst meerdere koeien gedoneerd te krijgen en onze eigen Boerderij projekt op te zetten op Saramacca en van onze eigen koeien melk te krijgen voor de seva van Sri Sri Nitai Gaurasundara.
Geinteresseerden die geinspireerd zijn om te helpen met het opzetten van de boerderij projekt kunnen Ananda Jita Das (arwind108@yahoo.com) kontakten.
We apprecieren uw bijdrage in welke vorm dan ook.

Hare Krishna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: