Impressie zaterdag 5 september 2009 incl. World Holy Names Week..

Hierbij ziet u een foto impressie van de Maha Harinam met de Panca Tattva op een baldakijn. Het was Hun eerste uitstapje van 2009. Glimlachend gingen Zij samen met de toegewijden dansend door het centrum van Rotterdam. Sri Srinivasa Acarya danste zo hevig in extase, zijn tulband viel van zijn hoofd af halverwege de Mediamarkt. Vele mensen hebben Hun genade ontvangen tijdens de twee uur durende Harinam. Graag willen wij alle toegewijden bedanken voor de deelname. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar alle moeders met hun kinderen, Gayatri mataji, Geeta mataji, Sandini mataji. Hopelijk hebben zij meer moeders geïnspireerd om deel te nemen aan de Harinam. Niet te vergeten, Shyama Priya devi dasi uit Friesland, zij danste sinds vrijdagavond in het centrum van Rotterdam.

Er is wekelijks Harinam namens Audaryadhaam op zaterdag., dus kom en verspreid samen met ons de Heilige namen van Sri Gauranga. Verzamelplaats is voorzijde CS Rotterdam om 14.00 uur.

Hare Krsna!

Foto’s met dank aan Rasalila mataji,..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: