Exclusief..de Bhagvat Saphta van Radha Govinda Maharaj op deze site..

Zeer binnenkort proberen we u volop te laten genieten van de afgelopen 1e Bhagvat Saphta van ZH Radha Govinda Maharaj na zijn ziekte periode. Deze werd gehouden van 8 tot en met 14 augustus 2009 op het terrein van de Sri Krishna Balaram tempel in Vrindavan .

U kunt alvast darshan doen van Maharaj met de opname van de eerste dag, 8 augustus 2009 om ongeveer 08.30u in de ochtend in de prasadam hall van de Krishna Balaram mandir in Vrindavan. Er wordt gewerkt aan het geluid van de opnames, mochten ze niet goed komen zullen we het origineel materiaal alsnog op deze site uitzenden.

Dit deel en de vervolg delen worden geplaatst onder menuknop Radha Govinda Maharaj 2009, deze knop kunt u vinden boven de header naast Ratha Yatra Rotterdam 2009. Er ontbreekt een stukje katha tussen 01:02 en 01:07, hierna gaat de katha wel verder tot einde.

Onze dank gaat uit naar Dixit Studios in Vrindavan, Maharaj Zijn leerlingen Arjuna Sakha das en Sandini mataji voor hun enorme moeite om de filmen naar Nederland te brengen.

Get the Flash Player to see this content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: