Radhastami, de Verschijningsdag van Srimati Radharani

Radharani

Ananda-cinmaya-rasa-pratibhavitabhis
Tabhir ya eva nija-rupataya kalabhih
Goloka eva nivasaty akhilatma-bhuto
Govindam adi-purusam tam aham bhajami

Ik aanbid Govinda, de oorspronkelijke Allerhoogste Persoonlijkheid Gods, Die in Zijn eigen wereld, Goloka, woont, samen met Radha, Die gelijkenis toont met Zijn eigen spirituele gedaante, Die de verpersoonlijking is van Zijn extatische energie(hladini), die vierenzestig artistieke kwaliteiten bezit, en in gezelschap van Haar intieme metgezellen (sakhis) verwijlt, die verpersoonlijkingen van de expansies van Haar lichamelijke Gedaante zijn, doordrongen en levendig gemaakt door Zijn altijd gelukzalige spirituele rasa. (Sri Brahma-Samhita, vers 37)

Hare Krsna beste vrienden,

Op donderdag 27 augustus is Radhastami, de Verschijningsdag van Srimati Radharani. U kunt op deze dag vasten tot 12.00 uur ’s middags. Op deze speciale dag kunt u extra chanten en Srimati Radharani plezieren met bhajans.
Voor meer genade kunt u de Sri Sri Radha Krpa Kataksa Stava Raja reciteren.

Sri Sri Radha Krpa-kataksha-stava-raja..

Audarya Dhaam wenst u een fijne Radhastami toe!!
Radhe Radhe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Laat aub deze velden zoals ze zijn: